domingo, 22 de mayo de 2011

XI TORNEIG INTERCLUBS PROMOCIÓ - BENICARLÓ 22 de maig de 2011

Segons per clubs, 11 primers llocs i victòria en benjamins !!!

Un any més, i ja en van set, el nostre club ha participat en aquesta competició per clubs en categories de promoció, junt a potents clubs com el Playas de Castellón o el Medilast Lleida. Cal recordar que participen des de benjamins fins a juvenils, per la qual cosa dóna una idea del potencial dels clubs.

Després de les grans actuacions dels darrers anys, inclosos dos primers i dos segons, aquesta vegada hem tornat a quedar en una destacada segona posició, a sols sis puntets de la victòria (217 pels 223 del Playas).

Llàstima de les baixes d’última hora, per que estaríem parlant de la tercera victòria al torneig.

Hem aconseguit 10 primers llocs individuals, la victòria en el relleu masculí (5x200 m) i la global de la categoria benjamí.

Jaume Hernandez (benjamí)     1r en 50 m.ll.
                                               1r en 500 m.
                                               1r en pes


Salva Colomer (benjamí)          1r en salt de llargada

Daniela Llopis (benjamí)           1ª en 500 m

Carla Castillo (infantil)               1ª en 1000 m

Luisa Auerbach (cadet)             1ª en javelina (récord prova)

Ana Trescolí (juvenil)                1ª en 100 m.ll.

Pablo Trescolí (juvenil)             1r en salt d’alçada
                                                1r en javelina

Guanyadors en el relleu 5x200 m masculí:

Jaume Hernandez (benjamí), Marc Barrios (aleví), Cristóbal Hernandez (infantil), Jaume Seguí (cadet) i Pablo Trescolí (juvenil), que han quedat a 3 dècimes del récord de la prova amb un temps de 2’ 22” 6 (el récord està en 2’ 22” 3 des de 2006).

Finalment, en la categoria benjamí, sumant totes les proves de xiquets i xiquetes, els nostres petits campions han aconseguit la primera posició. L’equip complet estava format per Jaume Hernandez, Salva Colomer, Daniela Llopis, Elsa Seguí, Isabel Molina, Alba Arnandis i Paula Roig.

També s’ha de destacar el récord aconseguit en la prova de javelina cadet a càrrec de la llançadora Luisa Auerbach. Aquest récord se suma als molts que encara ostenten els nostres atletes de les anteriors participacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario