miércoles, 29 de diciembre de 2010

COM UN DIA DE DANSES. ÈXIT DE LA I SANT SILVESTRE GUADASSUAR

Com un dia de danses, però en desembre, podem qualificar a la I Sant Silvestre de Guadassuar, organitzada brillantment pel Club Atletisme Guadassuar, amb la Col·laboració del Ajuntament de Guadassuar.

La vesprada va ser llarga per a tots, buscant disfresses per tots els caixons de casa, preguntant a la mare, a l'avia. Veure a tots els xiquets amb tanta il·lusió per córrer i estar en el carrer ens feia a tots sentir-nos bé. 

Però els protagonistes no sols varen ser els participants, què en aquesta I edició en varen ser més de 700, si no els nostres veïns, que un altra vegada han eixit al carrer per a gaudir, demostrant que Guadassuar és un poble que li agrada el carrer. 



Las Provincias
Guadassuar ha debutado a lo grande con su San Silvestre. Cerca de 700 personas han tomado las calles de la localidad y todos han tenido su regalos, los pequeños, los hombres y las mujeres.
Sin trofeos para los ganadores al tratarse de una carrera no competitiva, el premio se lo ha llevado un grupo de amigos disfrazados de Papá Noel, renos incluidos. También había sevillanas, demonios, tiburones y casi cualquier cosa imaginable ya que, a excepción de los primeros clasificados, más de medio millar de los participantes iban disfrazados.

No hay comentarios:

Publicar un comentario