domingo, 5 de diciembre de 2010

DAVID OLIVER CAMPIÓ DEL TORNEIG DE MESTRES 2010

El passat 3, 4 i 5 de desembre el nostre paisà David Oliver és va proclamar campió del  Torneig de Mestres Nacional  de Frontenis, celebrat al frontó cobert de Guadassuar. Aquest torneig  recull a les millors raquetes d’àmbit nacional i és el colofó final, l’últim torneig nacional del 2010. Durant tot l’any es juguen per tot el territori espanyol diferents campionats i les primeres 16 raquetes tenen l’opció de jugar aquest torneig. El nostre poble va acollir per tercera volta, en 6 edicions que porta aquest torneig, l’organització d’aquest esdeveniment nacional.

El divendres vesprada i dissabte durant tot el dia, es varen decidir les quatre parelles que accediren a les semifinals. El diumenge de matí es disputaren les semifinals. La primera enfrontà a David Oliver e Ivan Gonzàlez contra Raúl Sànchez i Luis Lechuga, semifinal que des dels primers moments van dominar la parella formada per David e Ivàn, en clares distàncies en el marcador i un joc més agressiu, que els va portar a la victòria i l’accés a la gran final.

La segon semifinal enfrontà a Alfredo Àlvarez i Jorge Frias contra la parella formada per Miguel A. Cebriàn e Ivàn Martínez, partida de molt de ritme que es va decidir per un ajustat marcador a favor de la segona parella.

Diumenge per la vesprada amb el frontó de gom a gom, es va celebrar la gran final. Començà la partida en una clar avantatge per a la parella formada per Miguel e Ivan, un clar 9-2, però començà una gran remuntada per part de David e Ivan, que aconseguiren igualar la partida a 12, i posteriorment guanyar en un ajustat 24 a 19.

Donar l’enhorabona a David Oliver per este magnífic resultat. També felicitar tant al Club Frontenis Guadassuar i a l´Ajuntament de Guadassuar per l’organització d’aquest esdeveniment.