miércoles, 16 de marzo de 2011

ANA TRESCOLÍ GARCIA: CAMPIONA D’ESPANYA JUVENIL P.C. (SARAGOSSA)

El dissabte 12 de març la nostra atleta Ana Trescolí Garcia aconseguí la victòria en la prova del salt d’alçada en el campionat d’Espanya juvenil disputat a Saragossa.

A més, guanya per segona vegada consecutiva, ja que l’any passat ho va fer a l’aire lliure en categoria cadet. Per si fóra poc, també pujà en un centímetre la seua marca personal, deixant-la en 1,73 m.

Ara passa a ser la primera xica del nostre club doble campiona d’Espanya, i s’iguala a Jose Mª Estirado que ja ho va fer en la prova d’obstacles farà prop de deu anys.

El diumenge va ser el torn del seu germà Pablo, també en salt d’alçada, el qual obtingué la desena posició i també superà la seua millor marca, deixant-la ara en 1,85 m.

Recordem que Ana i Pablo començaren quan tenien nou anys i ja duen més de sis temporades donant molts èxits al Club Atletisme Guadassuar en forma de innumerables medalles en campionats provincials i autonòmics. I els que encara estan per vindre.