lunes, 7 de marzo de 2011

GUADASSUAR EN LA MARATÓ DE SEVILLA

Primer any en el desterrament.

Després de la sorprenent decisió de no fer la marató de València al febrer i passar-ho al mes de novembre, ens vam plantejar com podíem fer per a mantindre la tradició de continuar entrenant en els mesos d'hivern sense tindre l'objectiu de la marató de València.

Vam decidir que calia anar a algun lloc en què es fera en la data tradicional i així continuar amb les excuses per als entrenaments del cap de setmana.

L'opció estava clara: Sevilla o Barcelona. Com encara quedaven 4 mesos la gent encara ho veia lluny i la majoria deia que no aniria a cap marató al febrer perquè suposava eixir fora (després poc, a poc els va anar picant el cuquet i... a Barcelona!).

Si l'opció era Sevilla, calia comprar els bitllets d'avió prompte, així que amb més de 3 mesos d'antelació ja teníem data del viatge a Sevilla.

Vam eixir el dissabte al matí, arribar, agafar els dorsals (únic punt negatiu a l'organització), menjar de la pasta, descans en hotel i sopar, que es va allargar i es va “regar” més del que indiquen les revistes especialitzades...

El diumenge a les 9:30 eixíem des de l'estadi de la Cartuja (el de l'Expo 92), emotiva va ser la pinya que vam fer un poc abans de donar l'eixida, desitjant-nos un bona carrera i agafant-nos dels muscles els quatre.

La carrera, plana com València, amb avingudes molt llargues, amb prou animació (de la gent, no hi havia animació “contractada” per l'organització), amb un dia ennuvolat, quasi sense aire i sense pluja.

Organització,avituallaments, clima excel·lent...., només quedaven les marques i estes abans de les 13 hores van vindre, tres dels quatre que anàvem van baixar de les 3:30 sobrats. Els tres, marca personal. Tony Perales, en el seu debut, 3:28, Bernat 3:21 i Jose (CO2) 3:19. Jo, amb menys pressa que ells, 3:47 (gràcies amics, per esperar-me, que alegria veure-vos en l'arribada!. Ja sabeu que m'haguera agradat fer-vos esperar menys temps....).

L'entrada, com la d'abans a València, en l'estadi i ¾ de volta al mateix. 

D'altra banda, supose ajudaria, igual que a Barcelona, la decisió d'anul·lar la de València, rècord de participació i parlant en valencià en la carrera de Sevilla (camisetes de la Universitat politècnica, Safor Cafemax (Gandia),El Puig, Galápagos, Crevillent, Poblats Marítims...)

Ara la toca el torn de disfrutar/patir als que van a Barcelona, l'expedició ix este cap de setmana. Des d'ací els desitgem bones marques i que disfruten de la carrera.

A veure si al novembre estem amb ganes i a València anem tots junts...

José Luís Hortelano

No hay comentarios:

Publicar un comentario