jueves, 14 de abril de 2011

EL CLUB FRONTENIS GUADASSUAR ES PROCLAMA SOTCAMPIÓ D´ESPANYA


El passat 1,2 i 3 d´abril, a la ciutat alicantina d´Elx, es va celebrar la fase final del Campionat d´Espanya de frontenis 2011. El Club Frontenis Guadassuar va aconseguir el sotcampionat i continua ubicat entre els millors clubs d´àmbit nacional. 

A la fase final aplegaren les 16 millors parelles, les 4 primeres de l´any passat i la resta de dos fases previes que és jugaren per tot el territorio nacional.

El Frontenis Guadassuar jugà les fases previes, en València i Madrid respectivament, i és guanyà el accedir a la fase final que es celebrà a Elx. El quadre d´enfrontaments no ens va deparar molta sort. Va ser un calendari molt dur i complicat, però les coses anaren eixint i passant les rondes definitives fins a la gran final. 

A la final ens esperava el Club Valenciano de Natación (València), i després d´un pricipi molt igualat, al final es va decantar per a ells per un resultat de 19 a 12.

El Club Frontenis Guadassuar aconsigueix per tercera vegada el sotcampionat d´Espanya (1998-2006-2011), que juntament al primer lloc en l´any 2000, i els tercers llocs els anys 2001, 2003 i 2007, li donen un dels millors palmares d´àmbit nacional i es un dels clubs capdavanters en el món del frontenis. I tot açò en l´any del seu 25 aniversari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario