lunes, 11 de abril de 2011

EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR EN EL MIG IRONMAN D'ELX

El passat diument 10 d'abril de 2011, es celebrà en la localitat d'Elx el VII Triatló Arenales 113, un dels més nombrosos e importants d'Espanya, amb 1100 participants, i un nombrós públic. En ell varen participar els membres del Club Triatló Guadassuar Daniel Fuertes Gimeno, Mario Bou Ortega i Vicent Vicens Estruch, acompanyats per altre col·laborador i amic del club com és Eduardo Richard Monrreal.

El 113 es refereix als kilòmetres que tingueren que afrontar els participants en la prova: 1,9km de natació en el mar - 90km de bicicleta - 21,1 km de carrera a peu. Aquesta és la distància més coneguda com a Mig Ironman.

La carrera va estar marcada per les altíssimes temperatures d'aquest cap de setmana i el vent que mogué el diumenge ja de bon de matí, el qual provocà que al segment de bicicleta tots els temps dels participants foren més lents que l'edició del 2010.

Per part del Club Triatló Guadassuar, el primer en creuar la linea de Meta fou Dani, aprofitant el magnífic moment de forma que té en l'actualitat, per remuntar i recurtant-li a Mario el avantatge que li va agafar en el segment de bici,  el qual arribà a 46 segons d'ell. 

Cal destacar el debut en la distànica de Vicent i Edu, que varen realitzar una magnífica carrera, realitzant el últim segment gairebé sempre junts. Enhorabona a tots dos pel magnífic treball que heu fet per aquesta carrera i de segur que seguiran gaudint de la llarga distància en triatló.

Esperem l'any que bé comptar amb més membres en aquesta prova, ja que és una de les més exigents i dures de la Comunitat Valenciana, però a la vegada una de les més boniques.

Enhorabona als Finishers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario