martes, 12 de abril de 2011

SEGONA FASE DEL TROFEU MEDITERRANI DE GIMNÀSTICA RÍTMICA EN EL PAVELLÓ MUNICIPAL DE GUADASSUAR

El dia 10 d'abril es celebrà en el Pavelló Municipal de Guadassuar la segona fase del Trofeu Mediterrani de Gimnàstica Rítmica. 

Vàrem contar amb la participació de més de cent gimnastes, representant a tretze clubs de diferents pobles de lanostra Comunitat; el Club de Torrent, La lluna, Xàtiva, Itveca, Coreosport, Sagunt, Atzar, Picassent, Buñol, Suayqa, Alboraya, Turís i Guadassuar.


Han participat des de minibenjamins fins a nivells del Campionat d'Espanya, amb diferents aparells: masses, corda, cinta, pilota i cercle. 


El Club de Gimnàstica Rítmica de Guadassuar presentà a 10 gimnastes, havent obtingut cinc medalles en diferents categories:


Aleix Mata: Federació Nivell 3, categoria aleví, pilota, medalla d'or.
Isabel Molina: Federació Nivell 3, categoria benjamí, mans lliures, medalla d'or.
Emma Año: Nivell interclubs, categoria aleví, medalla de plata.
Ianire Calbo: Nivel interclubs, categoria aleví, medalla de bronze.
Neus Arocas: Federació Nivell 2, Categorí Cadet, cinta, medalla d'or.


La'organització d'aquest Trofeu va estar a càrrec dels Pares del Club de Gimnàstica Rítmica de Guadassuar, que se'han encarregat de la preparació del pavelló, el so, venda de rifa, begudes per a jutges i entrenadores, etc. Volem agrair a tots la participació i seguir animant-los per a fer gran aquest difícil esport i portar cada vegada més amunt el nom de Guadassuar en les pròximes competicions.



També volem comunicar que el dia 27 de març es celebrà en l'Alcúdia el primer trofeu de gimnàstica rítmica d'escoles municipals, en el qual vàrem participar la majoria de les nostres gimnastes. Tot el treball que s'ha realitzat al llarg del any a donat els seus fruits, per que s'han obtingut medalles en totes les categories, ja siguen individuals o en conjunts. 

Felicitacions i a seguir treballant. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario