domingo, 27 de junio de 2010

DOS MEDALLES AL CAMPIONAT D’ESPANYA CADET (PAMPLONA)



- ANA TRESCOLÍ GARCIA CAMPIONA D’ESPANYA DE SALT D’ALÇADA

- NEUS QUIÑONERO AÑÓ SOTSCAMPIONA DE 600 M.

Etraordinari resultat d’aquestes dues atletes del Club Atletisme Guadassuar a Pamplona, on s’ha disputat aquest passat cap de setmana el Campionat d’Espanya Cadet a l’aire lliure (26/27-06-10).

Les dues atletes anaven amb molt bones espectatives i no han fallat. I és que feia unes poques setmanes ja guanyaren dues medalles de plata al campionat escolar cadet representant a la selecció valenciana.

Ara, amb el nom del nostre club, ho han superat:

un or i una plata !!!

La medalla d’or d’Ana Trescolí és la següent a la de Juan Enrique Vallés, que guanyà fa cinc anys en 400 m.t. junior. Amb aquest ja en són huit els campionats d’Espanya aconseguits.

Quant a les xiques, és la tercera campiona en la història del C.A. Guadassuar, i ja feia 10 anys de l’anterior títol (Melissa Gali en 600 m).


D’altra banda, Neus Quiñonero recull la tercera medalla de plata en campionats d’Espanya en la present temporada. Realment ens sap a medalla d’or, ja que va fer la meitat de la cursa amb una sola sabatilla després de perdre’n una en un toc amb altres corredores. Impressionant!!!

Fa temps que Neus ens té acostumats a aquestos èxits i pot semblar que és fàcil aconseguir-los, quan en realitat és molt difícil. Sols hi ha que mirar els que obtenen altres clubs més nombrosos que el nostre en aquestes competicions.

Al rànquing estatal, tant Ana com Neus, estan encapçalant les seues respectives proves, la qual cosa vol dir que les medalles no han sigut fruit de la casualitat.

Bé, també hem de recordar a altres dos atletes que han participat molt dignament en la màxima competició de l’atletisme cadet, la saltadora de triple Marta Anton (que debutava en campionats d’Espanya) i el saltador d’alçada Pablo Trescolí. Molta sort per al futur i endavant!!!

Sols ens queda per dir:

Moltes felicitats a les medallistes!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario