martes, 8 de junio de 2010

GRAN CAP DE SETMANA DEL C.A. GUADASSUAR


El passat cap de setmana els/les nostres joves atletes han participat en diverses competicions: campionats d’àmbit provincial, autonòmic i nacional. En línies generals podem afirmar que ha sigut un gran cap de setmana per al nostre club.

CAMP. PROVINCIAL

INFANTIL-CADET (VALENCIA) 05-06-10

7 MEDALLES MÉS: 5 D’OR , 1 DE PLATA , 1 DE BRONZE

El dissabte pel matí alguns atletes infantils i cadets anaren a la segona jornada del provincial infantil i cadet, disputat al riu Túria. Hi hagué prou absències degudes a les altres competicions del cap de setmana, però així i tot, tornaren a guanyar un grapat de medalles. En la primera jornada ja s’endugueren 14 medalles (7 d’or)

INFANTILS

Mar Molina González Or en 80 m.t.

Plata en triple salt

Luisa Auerbach Or en martell

Bronze en disc

Manel Barrios Ferragut Or en martell

CADETS

Marta Anton Marín Or en triple salt

Pablo Trescolí Garcia Or en alçada (1,73 m) mínima camp. Espanya)

CAMP. PROVINCIAL ABSOLUT (VALENCIA) 05-06-10

Per la vesprada l’atleta Marta Anton Marin tornà a disputar el triple salt i, a més d’aconseguir la medalla de plata, superà la marca mínima per al campionat d’Espanya (que se li havia resistit pel matí per sols un centímetre!!!)

Amb aquestos resultats de Pablo i Marta ja tenim quatre atletes classificats per al campionat d’Espanya cadet.


CAMP. AUTON. INFANTIL D’EQUIPS (CASTELLÓ) 05-06-10

També per la vesprada anàrem a Castelló, al campionat autonòmic d’equips infantil

s, ja que els nostres atletes havien guanyat la plaça brillantment en la competició provincial (recordem que els xics quedaren primers i les xiques segones).

En aquesta ocasió era pràcticament impossible repetir aquest èxit ja que no podíem completar totes les proves i anavem a perdre molt punts.

De tota manera els xics estigueren disputant el podium fins la darrera prova. Va ser molt emocionant escoltar per megafonia a la meitat de la competició que els xics anaven els primers!!!

A nivell individual, alguns atletes guanyaren les seues proves, com Jaume Seguí en 80 m.t., Llorenç Anton en 1000 m.obst. o Manel Barrios en martell.

Finalment els xics quedaren en quart lloc i les xiques en cinqué lloc. No tenim més que paraules d’agraïment per l’esforç realitzat lluitant en inferioritat numèrica.

CAMP. D’ESPANYA CADET - ESCOLAR (LLORET DE MAR)

06-06-10

El cap de setmana tenia una competició cadet a nivell nacional, el campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, formades amb els corresponents campions autonòmics.

Nosaltres teníem a dos atletes representant la selecció valenciana, Ana Trescolí en alçada i Neus Quiñonero en 600 m.ll.

Doncs bé, les dues han guanyat medalla de plata, i molt prop de la victòria. A més, Ana ha millorat la seua marca en 3 cm, saltant el llistó situat a 1,66 m.

D’ací a poc estaran en el campionat d’Espanya federat representant al nostre club, junt a Marta Anton i Pablo Trescolí.

Neus Quiñonero Añó Plata en 600 m.ll.

Ana Trescolí Garcia Plata en salt d’alçada

Enhorabona a les dos!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario