sábado, 19 de junio de 2010

EL CLUB CICLISTA GUADASSUAR A LA QUEBRANTAHUESOS 2010



Un any mes, un grup de aficionats a la bici del nostre poble, han participat en la prova de cicloturisme mes prestigiosa de la geografia nacional, encara que la QH, com se la coneix en el mon del ciclisme es mes que una marxa.

Per a la majoria dels que acudeixen a Sabiñanigo any darrere any, disposats a rodar mentre travessen els Pirineus a lloms d’eixes maquines meravelloses, és la data mes important de tota la temporada.

En esta ocasió la climatologia totalment boja d'esta primavera ens a jugat una molt mala passada i ha posat a prova la resistència i la voluntat dels participants: 120 dels 205 Km del recorregut s'han dut a terme baix una pluja constant, a estones quasi un diluvi i amb unes temperatures entre els 4 i 15 graus. Com podeu suposar les condicions no eren les mes favorables per a passar el dia en l'alta muntanya i menys per a passejar-se en bicicleta.

Els abandons all llarg del dia foren constants, sols acabaren 5.100 dels 8.500 inscrits. Els quadres que retrataren els fotògrafs foren realment èpics i tots els que eixe dia 19 de Juny estaven poden donar testimoni. Convidem a tots els que d'alguna manera aprecien l’esport a que s'acosten a la QH alguna vegada i gaudir de participar o d'animar.

No es podeu imaginar el que espot arribar a sentir, al costat d'una vora del camí i davant de tanta grandesa!


No hay comentarios:

Publicar un comentario